تماس با کارشناس

قابلیت Private DNS در گوشی های اندروید

از مجموعه مطالب آموزشی

private dns  یا dns خصوصی چیه؟ dns خصوصی در اندروید اتصال به اینترنت شما رو برقرار میکنه اما با در نظر گرفتن حریم شخصی شما و افزایش امنیت. در این مقاله قصد داریم که از قابلیت private dns  بیشتر صحبت کنیم و با مقایسه اون با Regular DNS شما رو به سمت شناخت بهتر ببریم . در مقاله بهترین DNS های پر سرعت دنیا به شما کمک کرده ایم تا دی ان اس های پر سرعت را  بشناسید.  در این مقاله در رابطه با قابلیت  Private DNS در گوشی های اندروید صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

 

 

آنچه که در این مقاله می خوانید:

چگونه Regular DNS در گوشی شما کار می کنه ؟

Private DNS چگونه کار می کنه؟

چجوری باید یک Private DNS به دستگاه خود اضافه کنیم ؟

سوالات متداول

سخن آخر

 

چگونه Regular DNS در گوشی شما کار می کنه؟

برای فهم بهتر عملکرد Regular DNS  فرض کنید که می خواهید URL رو در قسمت آدرس مرورگر سرچ کنید برای این که عمل جستجو انجام بشه بایستی گوشی شما در ابتدا به یک سرور DNS وصل بشه و عبارتی رو که وارد کردید رو با آدرس IP وب سایت که مجموعه ای از اعداد است جایگزین بشه.

بصورت پیشفرض این ارتباط دارای رمز و حاشیه امن نمی باشد، خب یعنی چی ؟😑

یعنی این که شما ممکنه گرفتار حمله اشخاصی بشید که تصور می کنید اونها یک نقطه اتصال به اینترنت برای شما هستند. حالا در اینصورت بنظر شما چه اتفاقی میفته؟ الان بهتون میگم...

در واقع اینطوری میشه که اگه شما بصورت اتفاقی و تصادفی به یکی از این اشخاص وصل بشید اونها میتونند درخواست های DNS شما رو به وب سایت های آسیب زننده هدایت کنند و این همون مسیری هست که متاسفانه از این طریق گوشی شما ویروسی میشه و یا اطلاعات شخصی تون هک میشه و در نهایت احتمالا شما رو تهدید خواهند کرد و در همچین مواقعی هست که  Private DNS خودش رو نشون میده که میتونه به داد گوشی و حریم شخصی تون برسه .

احتمالا حالا می پرسید که Private DNS چجوری کار می کنه ؟ دقیقا درسته، در ادامه مطلب میخوایم بهتون بگیم که Private DNS چه عملکردی در گوشی هاتون داره😊

 

Private DNS چگونه کار می کنه؟

 

 

پیشنهاد مطلب: بهترین بازی های اندروید برای موبایل های ضعیف

 

 اول از همه بهتره بدونیم که ابزارهایی مثل DNS از طریق HTTPS DOH و DNS از طریق TLS DOT  ایجاد شده اند تا تعامل مطمئنی بین دستگاه شما و DNS برقرار بشه. در واقع ارتباط بین دستگاه شما و DNS رو رمز گذاری می کنند و حاشیه امن رو بالا می برند و اینجوریه که داده های دارای رمز بدون کلید خصوصی قابل خوندن نیستند .

نکته قابل توجه اینه که از اونجایی که بسیاری از شرکت های مخابرات بی سیم و ISP  ها از این ابزار ها استفاده نمی کنند در نتیجه امنیت لازم برای دستگاه شما فراهم نمیشه و شما رو گرفتار حملات هکرها قرار میدهند .

 شرکت گوگل اومده با توجه به مشکلاتی که برای کاربران از طریق Regular DNS پیش آمده دو مورد مهم رو به گوشی های اندروید 9 اضافه کرده تا از اونها در قبال آسیب های جدی محافظت کنه.

  •  پشتیبانی از DNS از طریق TLS
  •  DNS خصوصی

سرور های DNS خصوصی در مقایسه با سرور های DNS ارائه شده توسط isp  بسیار خوب عمل کرده است بدین صورت که برخی از اونها هیچ گونه اطلاعاتی در مورد چگونگی استفاده از سرورهاشون وارد نمی کنند. این یعنی چی ؟؟؟

یعنی این که از موقعیت شما بصورت آنلاین ردیابی نمی شوند و همچنین از تبلیغات شخص یا شرکت ثالث از طریق داده های شما استفاده نمیشه . این نوع سرور ها از DOT و DOH پشتیبانی می کنند تا  اطلاعات شما رمز گذاری و حریم شخصی شما حفظ بشه.

سوالی که اینجا احتمال داره برای شما مطرح بشه اینه که قبل از آمدن اندروید 9، استفاده از DNS خصوصی به چه صورت بوده؟ پاسخ اینه که قبل از ورود اندروید 9، تنها راه استفاده از Private DNS پیکربندی اونها برای شبکه های وای فای شخصی و یا استفاده از VPN محلی بود که متاسفانه هر کدوم از اینها دارای برخی معایب مانند پرداخت هزینه اشتراک بودند ولی حالا با حضور Private DNS، همه مشکلات حذف شدند چرا که Private DNS در همه اتصالات برقرار میشه و معمولا هم رایگان و آزاد میتوان انواع dns  را ست کرد.

 

چجوری باید یک Private DNS به دستگاه خود اضافه کنیم ؟

برای اضافه کردن Private DNS به دستگاه خودتون باید مراحل زیر رو گام به گام اجرا کنید :

ابتدا به

Settings>Network & Internet>advanced

برید و یا به

Settings>Connections>More Connection Settings

  • برید و بر روی گزینه Private DNS ضربه بزنید .
  • سپس Private DNS provider hostname رو انتخاب کنید و URL سرویس Private DNS رو وارد کنید.

 

 

سوالات متداول

در این قسمت به سوال هایی که بیشتر کاربران در رابطه با قابلیت private dns می پرسند پاسخ میدیم. حتما یه نگاهی به اونها داشته باشید که شاید سوال شما هم باشه و پاسخش بتونه کمک تون کنه . همین طور می تونید برای دریافت پاسخ سایر سوال هاتون از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 و از طریق موبایل با شماره  0217129 با همکارای ما در رایانه کمک به صورت شبانه روزی در ارتباط باشید.

کدوم مدل از گوشی های اندروید Private DNS دارند ؟

گوشی های اندروید 9 به بالا

رایج ترین و بهترین DNSهای  پرسرعت و رایگان چی هست؟

سرویس Cloudflare  از رایج ترین سرورهای رایگان هست که فقط کافیه کد زیر رو کپی و در قسمت تنظیمات وارد کنید

1dot1dot1dot1.cloudflare-dns.com

 این سرور از DOH  و DOT پشتیبانی می کنه و دسترسی به اون هم رایگانه.

شما همچنین می تونید برای دسترسی به بهترین DNS های پرسرعت و رایگان 2022 (10 سرور قدرتمند!) یه سری به مطلب مربوطه بزنید تا اطلاعات بیشتری دریافت کنید .

 

سخن آخر

گوگل با اضافه کردن قابلیت  Private DNS به گوشی های اندروید کمک بزرگی به کاربران خود کرده است در واقع از این طریق توانسته هم دستگاه شما رو از آسیب و حملات ویروس سیو کنه و هم شما رو از به دام افتادن  در دامن هکرها و فاش شدن اطلاعات شخصی تون حفظ کنه.

   ضمن قدردانی از همراهی خوبتون تا آخر این مقاله، دوست داریم که نظرات ارزشمند تون را با ما در رایانه کمک در میان بگذارید . اميدواریم که این مطالب براي شما سودمند و کافی بوده باشد. در صورتی که سوالی در این زمینه داشتید با كارشناسان ما در رايانه كمك تماس بگيريد و سوالات و نظرات خودتون را در این زمینه با ما در میان بگذارید برای دریافت پاسخ سوالات خود از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 و از طریق موبایل با شماره  0217129  با کارشناسان ما تماس بگیرید.

📌 رفع مسئولیت: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است و در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.

 

دیدگاه کاربران

" برای این مطلب دیدگاهی نوشته نشده است " هرگونه سوال ، ابهام یا نظری دارید برای ما بنویسید ثبت دیدگاه

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد