تنوع گوشیهای هوشمند موجود در بازار به قدری زیاد شده که انتخاب یه مدل از بین اونها خیلی سخت و پرچالش میتونه باشه. پس بهتره وقتی می خوای بری خرید گوشی، رو یه برگه به صورت لیست وار فاکتورهای مد نظرت برای خرید گوشی رو بنویسی و گوشیهایی که اون فاکتورها رو داخل خودشون گنجوندن رو از بین بقیه گوشیهای موجود در بازار جدا کنی و در نهایت انتخابت رو بین این گوشیها انجام بدی تا پروسه انتخاب برات کمی راحتتر بشه. افرادی هم که به عنوان گیمر از گوشی استفاده میکنند باید گوشیهایی که برای اجرای بازیها مختلف از توانایی و قدرت پردازشی بالاتری برخوردار هستند را برای خرید انتخاب کنند تا گوشیشون بتونه خیلی راحت بازیهای مختلف رو به اجرا در بیاره.
یه گوشی گیمری خوب باید نرخ نوسازی نمایشگر مناسبی برخوردار باشه و پردازنده و باتری استفاده شده برای تولید این گوشیها جزو بهترینها باشه تا بتونه بازیها رو خوب و روان به اجرا در بیاره. من تو این مقاله قصد معرفی بهترین گوشیهای گیمینگ موجود در بازار رو بهت دارم. پس اگه تو هم قصد خرید یه گوشی گیمینگ خوب و پرقدرت رو داری، پیشنهاد میکنم خوندن ادامه این مقاله رو از دست ندی.
فهرست مطالب
گوشیهای گیمینگ به چه دستگاههایی می گویند؟
خصوصیات بارز گوشیهای گیمینگ
معرفی تعدادی از بهترین گوشیهای گیمینگ موجود در بازار
ایسوس راگ فون ۸
شیاومی بلک شارک ۵ پرو
اس ۲۴ اولترا سامسونگ
شیاومی ۱۴ پرو
رد مجیک ۹ پرو نوبیا
آیفون 15
گلکسی اس 23 سامسونگ
گلکسی اس ۲۳ اف ای
جمع بندی
گوشیهای گیمینگ به چه دستگاههایی می گویند؟
خیلی از کاربرا هستند که از گوشیهای هوشمندشون صرفاً فقط برای اجرای بازیهای مختلف استفاده میکنند. دیگه تولید کنندگان هم میدونن که همچین کاربرایی وجود دارند و به همین خاطر برندهای مختلف تولید کننده گوشی مثل شیائومی، هواوی، ایسوس، سامسونگ و غیره هم سعی کردند تا گوشیهایی مخصوص گیمرهای موبایل تولید و به بازار عرضه کنند تا بتونن نیازهای این دسته از کاربران را به درستی تحت پوشش قرار بدن. گوشیهای گیمینگ معمولاً دارای یه سیستم خنک کننده خوب و پردازنده قدرتمند هستند تا بتونن بازیهای مختلف رو به راحتی به اجرا در بیارن و گوشی موقع اجرای بازی زیاد داغ نکنه. به دلیل اینکه برای ساخت این دسته از گوشیها معمولاً از سختافزارهای به خصوصی استفاده میشه، در نتیجه قیمت گوشیهای گیمینگ نسبت به گوشیهای معمولی گرونتره و برای خرید اونها گیمر باید مبلغ بیشتری هزینه بپردازه.
برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره خصوصیات گوشیهای گیمینگ میتونی با کارشناسان رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی.
خصوصیات بارز گوشیهای گیمینگ
همونطور که قبلاً هم بهش اشاره کردم گوشیهای گیمینگ نسبت به گوشیهای معمولی از سختافزار متفاوتی برخوردار هستند تا بتونن راحتتر بازیها رو به اجرا در بیارند. از جمله مشخصههای اصلی گوشیهای گیمینگ میتونم به موارد زیر اشاره کنم:
پیشنهاد مطلب: بهترین بازی های آفلاین اندروید
1.از اونجایی که گوشیهای گیمینگ باید بازیهای مختلف که معمولاً از گرافیک سنگینی برخوردار هستند رو به اجرا در بیارن، در نتیجه باتری استفاده شده برای تولید این گوشیها عموماً از ظرفیت بالاتری برخورداره تا گوشی زود شارژش تموم نشه و گیمر بتونه راحت بازیهای دلخواهش رو با استفاده از گوشی به اجرا در بیاره.
2.برای اینکه گوشی بتونه بازیهایی که از گرافیک سنگین و حجم بالایی برخوردارند رو راحت به اجرا در بیاره نیاز به استفاده از یه پردازنده قدرتمند داره. پس پردازنده اصلی و گرافیکی که روی گوشیهای گیمینگ استفاده میشه باید از قدرت بالایی برخوردار باشه.
3.بیشتر گیمرها ترجیح میدن گوشیهایی رو برای خرید انتخاب کنند که از صفحه نمایش بزرگتری برخوردار هستند تا بازیهای دلخواهشون رو با وضوح بهتری بتونن ببینن. البته در کنار سایز صفحه نمایش، نرخ نوسازی صفحه نمایش هم عامل تاثیرگذار دیگهایه که رو کیفیت نمایش بازی تاثیر بسزایی داره.
4.از اونجایی که پردازنده گوشیهای گیمینگ برای اجرای بازیها خیلی درگیر میشه، برای اینکه از گرم شدن و داغ شدن بیش از حد اون جلوگیری به عمل آورده بشه معمولاً روی گوشیهای گیمینگ از یه سیستم خنک کننده خوب و قوی استفاده میشه.
5.طراحان و توسعه دهندگان بازی معمولاً سعی میکنند تا آپدیتهای جدید بازیهاشون رو روی ورژنهای جدید سیستم عامل به بازار عرضه کنند. در نتیجه یه گوشی گیمینگ خوب باید قابلیت ارتقا به آخرین نسخه سیستم عاملهای موبایل رو دارا باشه.
6.گوشیهای گیمینگ از یه سری امکانات نرمافزاری خاص برخوردار هستند که از اون جمله میتونم به مواردی مثل قطع کردن اعلان پیامها در حین اجرای بازی و محدود کردن اپلیکیشنهای در حال اجرا اشاره کنم.
با توجه به همه مواردی که تو این قسمت بهش اشاره کردم، تو گوشیهای هوشمند گیمینگ پردازندهای که روی گوشی استفاده شده نقش اصلی و اساسی رو در اجرای هرچه بهتر بازیها به عهده داره. پس اگه پردازنده استفاده شده برای تولید گوشی قدرتمند نباشه ولی بقیه المانها عالی باشندريال باز هم نمیتونی یه خروجی خوب و با کیفیت از اون گوشی دریافت کنی. البته در کنار پردازنده موارد دیگهای مثل نرخ نوسازی نمایشگر، بلندگوهای استریو و غیره هم میتونن باعث بشن که یه گوشی گیمینگ به عنوان بهترین گوشی های گیمینگ موجود در بازار شناخته بشه.
معرفی تعدادی از بهترین گوشیهای گیمینگ موجود در بازار
تو این قسمت از مطلب میخوام تعدادی از گوشیهای گیمینگ خوبی که تو بازار در حال عرضه به مشتریان هستند رو بهت معرفی کنم. این گوشیها شامل موارد زیر میشن:
ایسوس راگ فون ۸
بی شک یکی از بهترین گوشیهای گیمینگ موجود در بازار، گوشی ایسوس راگ فون ۸ هست که به دلیل داشتن امکانات فوق العاده تونسته بین کاربرا محبوبیت بالایی کسب کنه. برای ساخت این گوشی فوق العاده از یک نمایشگر LTPO AMOLED با ابعاد ۶.۷۸ اینچ استفاده شده. حداکثر نرخ نوسازی گوشی راگ فون ۸ ، ۱۶۵ هرتزه و رزولوشن اون برابر با 1080 در 2400 پیکسل هست. علاوه بر این تراکم پیکسلی این گوشی فوق العاده ۳۸۸ پیکسل در اینچه. برای ساخت این گوشی از تراشه Qualcomm SM8650-AB Snapdragon 8 Gen 3 استفاده شده که این تراشه یه تراشه ۸ هستهایه که شامل 1 هسته 3.3 گیگاهرتز Cortex-X4 و 5 هسته 3.2 گیگاهرتز Cortex-A720 و 2 هسته 2.3 گیگاهرتز Cortex-A520 میشه.
پردازنده گرافیکی که برای تولید این گوشی استفاده شده هم Adreno 750 هست که توانایی اجرای بازیها مختلف حتی بازیهای با گرافیک سنگین رو به بهترین شکل ممکن داره. این گوشی انرژی مورد نیاز خودش را از یه باتری با ظرفیت ۵۵۰۰ میلی آمپر ساعت تامین میکنه. در کل کمپانی ایسوس برای ساخت این گوشی دقت و ظرافت زیادی به خرج داده و سعی کرده تا یک گوشی مخصوص گیمرهای موبایل به بازار عرضه کنه تا همه اونچه که از یک گوشی گیمینگ خوب انتظار میره داخلش گنجونده بشه.
شیاومی بلک شارک ۵ پرو
برند شیائومی هم برای تولید گوشیهای گیمینگ دست رو دست نذاشته و با تولید گوشی بینظیر شیاومی بلک شارک ۵ پرو سعی کرده تا بتونه سهمی از بازار فروش گوشیهای هوشمند گیمینگ رو به خودش اختصاص بده. در کل گوشیهای گیمینگ نسبت به گوشیهای هوشمند معمولی از طراحی متفاوتتری برخوردارند و اگه یه نگاه اجمالی به گوشیهای گیمینگ موجود در بازار بندازی خیلی راحت این موضوع رو متوجه میشی. گوشی شیاومی بلک شارک ۵ پرو جزو پرقدرتترین گوشیهای گیمینگ موجود در بازاره که برای ساخت اون از یه صفحه نمایش OLED با ابعاد ۶.۶۷ اینچ با حداکثر نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز و رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل استفاده شده.
حداکثر تراکم پیکسلی این صفحه نمایش ۳۹۵ پیکسل در اینچه و اقدام به پشتیبانی از استانداردهای HDR10+ هم میکنه. صفحه نمایش فوق توانایی نمایش حدود یک میلیارد رنگ مختلف رو داره و بازیهایی که در این گوشی به اجرا در میان از زیبایی بستری فوق العادهای برخوردار هستند. برای ساخت این گوشی قدرتمند است از تراشه Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 که یه تراشه ۴ نانومتری ۸ هستهای هست استفاده شده. مشخصات هستهها در این گوشی شامل 1 هسته 3.00 گیگاهرتز Cortex-X2 و 3 هسته 2.40 گیگاهرتز Cortex-A710 و 4 هسته 1.70 گیگاهرتز Cortex-A510 میشه. پردازنده گرافیکی استفاده شده برای تولید این گوشی Adreno 730 هست که جزو بهترین پردازندههای گرافیکی موجود در بازاره و توانایی اجرای بازیهای مختلف به روانترین و بهترین حالت ممکن رو داره.
پیشنهاد مطلب: معرفی 3 مارکت دانلود برنامه اندروید خارجی
اس ۲۴ اولترای سامسونگ
کمپانی سامسونگ در زمینه تولید و عرضه گوشیهای گیمینگ بسیار موفق عمل نموده و این کمپانی با تولید و عرضه گوشیهای گیمینگ با ردههای قیمتی مختلف به بازار سعی کرده تا متناسب با بودجه کاربران اقدام به تامین نیاز اونها به بهترین شکل ممکن کنه. یکی از بهترین گوشیهای گیمینگ پرچمدار موجود در بازار گوشی گلکسی اس ۲۴ اولترای سامسونگه که برای تولید اون از یه صفحه نمایش Dynamic LTPO AMOLED 2X با ابعاد ۶.۸ اینچ استفاده شده. این صفحه نمایش دارای رزولوشن 1440 در 3088 پیکسل با تراکم پیکسلی ۵۰۱ پیکسل در اینچ و حداکثر نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز هست و از استانداردهای HDR10+ هم پشتیبانی میکنه.
برای ساخت این گوشی پرچمدار از تراشه Qualcomm SM8650-AC Snapdragon 8 Gen 3 که یه تراشه ۴ نانومتری ۸ هستهای هست استفاده شده. هستههای این پردازنده شامل 1 هسته 3.3 گیگاهرتز Cortex-X4 و 5 هسته 3.2 گیگاهرتز Cortex-A720 و 2 هسته 2.3 گیگاهرتز Cortex-A520 میشن. پردازنده گرافیکی مورد استفاده برای تولید این گوشی Adreno 750 هست که توانایی اجرای بازیها سنگین به بهترین شکل ممکن رو داره.
شیاومی ۱۴ پرو
یکی دیگه از گوشیهای گیمینگ تولید شده توسط کمپانی شیائومی که با عرضه اون به بازار سر و صدای زیادی به پا شد، گوشی شیاومی ۱۴ پرو هست که به دلیل دارا بودن امکانات فوق العاده و قیمت بسیار مناسب تونسته سهم بسیار بالایی از فروش گوشیهای گیمینگ بازار را به خودش اختصاص بده. برای تولید این گوشی ۶.۷ اینچی از نمایشگر LTPO AMOLED که دارای نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1440 در 3200 پیکسل هست استفاده شده. میزان تراکم پیکسلی این صفحه نمایش ۵۲۲ پیکسل در هر اینچه که از استانداردهای دالبی ویژن و HDR10+ هم پشتیبانی میکنه. یه نکته بسیار مهم که در خصوص نمایشگر این گوشی میتونم بهش اشاره کنم اینه که نمایشگر فوق توانایی نمایش حدود ۶۸ میلیارد رنگ مختلف را داره. بنابراین تصاویری که در این صفحه نمایش به نمایش در میاد از زیبایی بصری فوق العادهای برخورداره و کمتر گوشهای رو در بازار میتونیم پیدا کنیم که دارای چنین قابلیتی باشه.
اما یه گوشی گیمینگ خوب برای اینکه بتونه راحت بازیهای مختلف با گرافیک سنگین را به اجرا در بیاره حتماً نیاز به یه پردازنده قدرتمند هم داره. کمپانی شیائومی برای تولید این گوشی از تراشه Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 که یه تراشه چهار نانومتری ۸ هستهای هست استفاده کرده. هستههای این پردازنده شامل 1 هسته 3.3 گیگاهرتز Cortex-X4 و 5 هسته 3.2 گیگاهرتز Cortex-A720 و 2 هسته 2.3 گیگاهرتز Cortex-A520 میشن. پردازنده گرافیکی استفاده شده برای تولید این گوشی هم پردازنده معروف و محبوب Adreno 750 هست.
رد مجیک ۹ پرو نوبیا
یه گوشی گیمینگ خوب دیگهای که در سال ۲۰۲۳ با اندروید ۱۴ به بازار عرضه شد، گوشی رد مجیک ۹ پرو هست که این گوشی هم به نوبه خودش تونسته امکانات بسیار خوبی رو در اختیار گیمرها قرار بده. برای تولید این گوشی ۶.۸ اینچی از یه صفحه نمایش AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1116 در 2480 پیکسل استفاده شده. تراکم پیکسلی این گوشی ۴۰۰ پیکسل در اینچه که عدد بسیار فوق العادهایه و گوشی فوق توانایی نمایش حدود ۱ میلیارد رنگ مختلف رو داره. پس صفحه نمایش این گوشی میتونه بازیهای مختلف رو با گرافیک بسیار مطلوبی به کاربران نمایش بده.
برای ساخت این گوشی از تراشه Qualcomm SM8650-AB Snapdragon 8 Gen 3 که یه تراشه ۴ نانومتری ۸ هستهای هست استفاده شده. هستههای این پردازنده شامل 1 هسته 3.3 گیگاهرتز Cortex-X4 و 5 هسته 3.2 گیگاهرتز Cortex-A720 و 2 هسته 2.3 گیگاهرتز Cortex-A520 میشن. پردازنده گرافیکی استفاده شده برای تولید این گوشی هم Adreno 750 هست که جزو بهترین پردازندههای گرافیکی موجود در بازاره. یه نکته بسیار مهم که در رابطه با این گوشی میتونم بهش اشاره کنم اینه که ظرفیت باتری این گوشی ۶۵۰۰ میلی آمپر ساعته. کمتر گوشی تو بازار رو میتونی پیدا کنی که باتریش چنین ظرفیت فوق العادهای داشته باشه. پس با خرید این گوشی عالی میتونی ساعتهای طولانیتری رو بدون نیاز به شارژ کردن گوشی از اون برای اجرای بازیهای مختلف استفاده کنی.
آیفون 15
یکی از بهترین گوشیهای گیمینگ موجود در بازار، گوشی آیفون 15 هست که جزو گوشیهای پرچمدار برند اپل محسوب میشه. دیگه قدرت پردازش بسیار عالی گوشیهای آیفون بر هیچ کسی پوشیده نیست و گوشیهای پرچمدار این کمپانی توانایی اجرای بازیهای سنگین رو به راحتی دارند. این در حالیه که گوشیهای پرچمدار برخی از کمپانیها موقع اجرای بازیهای سنگین دچار افت سرعت و لگ میشن. آیفون 15 جزو جدیدترین محصولات کمپانی اپله که از کیفیت بسیار بالا و عملکرد فوق العاده ای برخورداره. تقریباً همه قطعات و سختافزارهایی که برای تولید این گوشی مورد استفاده قرار گرفتن، جزو بهترینهای موجود در بازار هستند.
کمپانی اپل برای تولید نمایشگر این گوشی از پنل Super Retina XDR OLED و فناوری hdr با استانداردهای HDR10 و Dolby Vision بهره گرفته و همین موضوع باعث شده تا حداکثر نرخ نوسازی در این گوشی در حین اجرای بازیها و برنامههای مختلف به 60 هرتز برسه.
برای تولید آیفون 15 از پردازنده Apple A16 Bionic استفاده شده که این پردازنده از ترکیب دو هسته پرقدرت ۳.۴۶ گیگاهرتزی با کد Everest و ۴ هسته کم مصرف ۲.۰۲ گیگاهرتزی با کد Sawtooth به وجود اومده. وجود گرافیک ۵ هستهای در این گوشی باعث میشه تا آیفون 15 در حین اجرای بازیها هیچ مشکلی نداشته باشه. برای ساخت تراشه A16 Bionic از فرایند ساخت چهار نانومتری TSMC استفاده شده. همه این عوامل دست به دست هم دادند و باعث شدند که گیمر در حین اجرای بازی با استفاده از آیفون 15 تجربه بسیار لذت بخشی داشته باشه. پس اگه از نظر بودجه با محدودیت مواجه نیستی، پیشنهاد میکنم گوشی پرچمدار آیفون 15 رو برای اجرای بازیهای مختلف انتخاب کنی تا نهایت لذت رو در حین اجرای این بازیها ببری.
گلکسی اس 23 سامسونگ
یکی دیگه از بهترین گوشیهای گیمینگ موجود در بازار که تونسته سر و صدای زیادی به پا کنه، Galaxy S23 هست که جزو قدرتمندترین گوشیهای موجود در بازاره. به جرات میتونم بگم که این گوشی پرچمدار تو هر زمینهای علی الخصوص در زمینه اجرای بازیهای سنگین تونسته عملکرد بسیار خوبی از خودش نشون بده و به زبان دیگه گوی سبقت رو از رقباش بربایه. برای تولید این گوشی از یه پنل 6.1 اینچی Dynamic AMOLED 2X با وضوح 1080 در 2340 پیکسل و تراکم پیکسلی 422 پیکسل بر اینچ استفاده شده. این گوشی پرچمدار تو دو نسخه مختلف به بازار عرضه شده که از پردازندههای Snapdragon 8 Gen 2 و Qualcomm SM8550 استفاده شده که نسخه اسنپ دراگون اون خیلی راحت تو بازار ایران پیدا میشه.
حداکثر نرخ نوسازی در این گوشی قدرتمند ۱۲۰ هرتز بوده و پردازنده گرافیکی استفاده شده برای تولید اون تراشه پرچمدار کوالکام Adreno 740 هست. مثل اینکه این پردازنده نسبت به پردازندههای قبلی عملکرد بهتر و مصرف انرژی پایینتری داره. تراشه مورد استفاده برای تولید این گوشی از موتور پردازش هوش مصنوعی نسل هفتمی استفاده میکنه که توانایی پردازش سریعتر دستورات تا حدود ۴ برابر بیشتر رو داره. در کل گیمرها به خاطر سختافزار بسیار قدرتمند این گوشی و صفحه نمایش با کیفیت اون علاقه زیادی به این گوشی پیدا کردند و همین موضوع باعث فروش بالای این محصول در بازار شده.
گلکسی اس ۲۳ اف ای
همانطور که میدونی اغلب کمپانیهایی که در زمینه عرضه گوشیهای هوشمند مشغول فعالیت هستند سعی کردند تا به تناسب بودجه کاربران مختلف اقدام به تولید گوشی کنند و به همین خاطر شاهد عرضه گوشیهای پرچمدار، میان رده و اقتصادی تولید شده توسط کمپانیهای مختلف به بازار هستیم. کمپانی سامسونگ هم سعی کرده تا برای کاربرانی که بودجه محدودتری دارند یک گوشی خوب و به صرفه که قدرتش نسبت به قیمتش خیلی بیشتره رو تولید و به بازار عرضه کنه تا بتونه به بهترین شکل ممکن به اونها خدمات رسانی کنه. گلکسی اس ۲۳ اف ای سامسونگ جزو بهترین گوشیهای تولید شده توسط کمپانی سامسونگه که علاوه بر قیمت مناسب، دارای عملکرد خوب و مناسبی هم هست. این گوشی در دو نسخه مختلف با پردازندههای Exynos 2200 و Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 به بازار عرضه شده که نسخه Exynos 2200 اون در بازار ایران به راحتی یافت میشه.
برای تولید تراشه Exynos 2200 از لیتوگرافی ۵ نانومتری سامسونگ استفاده شده و این گوشی در قسمت پردازنده از یه پردازنده ۸ هستهای استفاده کرده و هستههای اون شامل یک هسته 2.80 گیگاهرتز Cortex-X2 و 3 هسته 2.50 گیگاهرتز Cortex-A710 و 4 هسته 1.80 گیگاهرتز Cortex-A510 1 هسته 3.00 گیگاهرتز Cortex-X2 و 3 هسته 2.50 گیگاهرتز Cortex-A710 و 4 هسته 1.80 گیگاهرتز Cortex-A510 میشن. در نتیجه این گوشی توانایی پردازش کارها رو با استفاده از این پردازنده به بهترین شکل ممکن داره. برای تولید Galaxy S23 FE از یه نمایشگر Dynamic AMOLED 2X که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز برخورداره و مجهز به فناوری HDR10+ هست استفاده شده. در کل گوشی فوق توانایی اجرا و پردازش بازیهای سنگین را به خوبی داره و مناسبترین گزینه برای خرید توسط گیمرها میتونه معرفی بشه. این گوشی در قالب نسخههای مختلف با حداکثر ظرفیت داخلی ۲۵۶ گیگابایت و حداکثر رم ۸ گیگابایت به بازار عرضه شده.
جمع بندی
تو این مقاله سعی کردم تعدادی از بهترین گوشیهای گیمینگ موجود در بازار رو بهت معرفی کنم و خصوصیات و ویژگیهای این گوشیها رو هم به اختصار بهت بگم تا اگه قصد خرید یه گوشی گیمینگ خوب و با کیفیت رو داری راحتتر بتونی خریدت رو انجام بدی. در کل موقع خرید یه گوشی گیمینگ باید به یه سری فاکتورهای اساسی دقت کنی که از اون جمله میتونم به کیفیت صفحه نمایش و نرخ نوسازی، پردازنده مورد استفاده برای تولید گوشی، ظرفیت باتری گوشی و مواردی از این دست اشاره کنم.
به نظر تو کدوم یک از گوشیهای گیمینگ موجود در بازار بهترین عملکرد رو داشته؟ ممنون میشم نظرات و تجربیات مفیدت در این زمینه را در بخش کامنت با من و بقیه کاربران در میون بذاری. در آخر میخوام ازت تشکر کنم که تا آخر این مقاله با من همراه بودی و امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم تا بتونی بهترین گوشی گیمینگ موجود در بازار رو شناسایی کنی و نسبت به خرید این گوشی اقدام کنی.
اگر سوالی درباره هر یک از گوشی های معرفی شده در این مقاله داشتی، به راحتی میتونی با خدمات کامپیوتری رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی و کارشناسان ما سوالاتت را در کمترین زمان پاسخ می دهند و ابهاماتت را برطرف می کنند.