تماس با کارشناس

اعتیاد به گوشی تلفن همراه و روش های ترک آن

از مجموعه مطالب آموزشی

 

یکی از بهترین اختراعاتی که بشر تا حالا داشته همین گوشی‌های هوشمند بودن. چون با استفاده از اون‌ها می‌تونه کارهای مختلفی انجام بده و با دوستان و عزیزانش ارتباط برقرار کنه. امروزه خیلی از افراد برای انجام کارهای مختلفشون مثل پرداخت قبوض، رزرو بلیط هواپیما یا قطار، انجام کلیه عملیات‌های بانکی و غیره از گوشی‌های هوشمند خودشون استفاده می‌کنند. با وجود همه مزایایی که گوشی‌های هوشمند دارند اما اگه در استفاده از این وسیله ارتباطی هم افراط صورت بگیره فرد می‌تونه به استفاده از گوشی معتاد بشه و ضررهای جبران ناپذیری رو متحمل شه. در نتیجه اگه فکر می‌کنی تو هم داری به گوشی تلفن همراهت معتاد میشی بهتره سعی کنی با به کار بردن یه سری روش‌ها اعتیاد به گوشی تلفن همراه رو درمان کنی تا بیشتر تو محیط واقعی با دوستان و عزیزانت ارتباط برقرار کنی.

این موضوع به این معنی نیست که تو کلاً استفاده از گوشی همراه رو کنار بذاری! اما باید زمان استفاده از اون رو جوری مدیریت کنی که در طول روز چند ساعت بیشتر ازش استفاده نکنی. من تو این مقاله قصد دارم روش‌هایی که برای درمان اعتیاد به گوشی تلفن همراه مورد استفاده قرار می‌گیره رو بهت یاد بدم. پس برای درمان اعتیاد به گوشی با من در ادامه مقاله همراه باش.

فهرست مطالب

نشانه‌های اعتیاد به گوشی چیست؟

چه دلایلی باعث اعتیاد به گوشی می‌شود؟

اعتیاد به گوشی چه عوارضی به دنبال دارد؟

بررسی راهکارهای مناسب برای درمان اعتیاد به گوشی

جمع‌ بندی

 

نشانه‌های اعتیاد به گوشی چیست؟

قبل از اینکه سراغ راهکارهای درمان اعتیاد به گوشی برم، باید نشونه‌هایی که به تو گوشزد می‌کنه که تو جزو افرادی هستی که به گوشی اعتیاد دارند رو بهت بگم. پس اگه می‌خوای بدونی که تو هم به گوشیت معتاد شدی یا نه، نشونه‌های زیر رو تو خودت بررسی کن و اگه اون‌ها رو توی خودت دیدی بدون که به گوشی معتاد شدی:

 

1.	اعتیاد به گوشی تلفن همراه و روش های ترک آن – پشتیبانی کامپیوتری به صورت تلفنی

1.گوشی تلفن همراهت باید مدام در دسترست باشه و این موضوع حد و مرز نداره. یعنی حتی اگه خواستی حموم و دستشویی بری یا حتی بخوابی هم گوشیت باید کنارت باشه.

2.وقتی داری راه میری یه حسی درونت بهت میگه که باید گوشیت رو چک کنی و شروع به چک کردن گوشی همراهت می‌کنی.

3.گوشی تلفن همراهت باید همیشه در دسترست باشه و اگر حتی یه لحظه هم اون رو از خودت جدا کنی حس بدی بهت دست میده.

4.موقعی که داری فیلم مورد علاقتو نگاه می‌کنی، گوشی از دستت نمی‌افته و مدام در حین تماشای فیلم مشغول چک کردن گوشیت هستی.

5.اگه بنا به هر دلیلی مثل تموم شدن باتری گوشیت خاموش بشه، استرس و اضطراب سراغت میاد و همش با خودت فکر می‌کنی که نکنه تو این تایم کسی باهات تماس بگیره یا یکی تو یکی از شبکه‌های اجتماعی بهت پیام داده باشه و تو نتونی جوابش رو بدی.

6.اینکه اگه بخوای هرجا بری باید گوشیتو همراهت رو برداری و اگه اتفاقی گوشیت جا مونده باشه حتی اگه به قرار دیر هم برسی برای برداشتن گوشیت برگردی.

7.خیلی از افراد به جای اینکه با نزدیک‌ترین اعضای خانواده‌شون به صورت کلامی صحبت کنند، این صحبت‌ها رو با استفاده از گوشی همراهشون انجام میدن و با پیامک با خانواده‌شون ارتباط برقرار می‌کنند.

8.خیلی از افرادی که در شبکه‌های اجتماعی فعال هستند و اقدام به گذاشتن پست و استوری در این شبکه‌ها می‌کنند، مدام در حال چک کردن میزان بازدید از پست و استوریشون هستند تا بفهمند چند نفر تا حالا اونا رو دیدن.

9.بعضی از افراد به قدری تو استفاده از گوشی همراه افراط می‌کنند که اطرافیانشون آزرده می‌شن و مدام اون‌ها رو به خاطر استفاده بیش از حد از گوشی سرزنش می‌کنند.

 

میدونستی داخل مطلب بهترین تنظیمات گیم لوپ برای سیستم های ضعیف کامل درباره تنظیمات گیم لوپ صحبت کردم پس حتما از خوندنش غافل نشو

 

چه دلایلی باعث اعتیاد به گوشی می‌شود؟

همیشه هم خود فرد مقصر اعتیاد به گوشی نیست و از اونجایی که خیلی از کسب و کارها امروزه به گوشی‌های همراه وابسته هستند، فرد برای مدیریت و کنترل کسب و کارش هم که شده مجبوره به صورت مداوم اقدام به چک کردن گوشیش کنه. اونایی که پیج‌های کاری در اینستاگرام دارند برای اینکه بتونن در کوتاه‌ترین زمان ممکن جواب مشتریا رو بدن و سفارش‌های مشتریان رو ثبت کنند باید گوشی مدام دم دستشون باشه تا از کارشون عقب نیفتند. با وجود اینکه این افراد هم به صورت مدام گوشی دم دستشونه، اما از اون جهت که این کار صرفاً به خاطر انجام وظایف شغلیشون صورت می‌پذیره اعتیاد به گوشی محسوب نمی‌شه. چون از این راه دارن کسب درآمد می‌کنن.

اما افرادی که هیچ درآمدی از این راه به دست نمیارند و چک کردن گوشی برای اون‌ها صرفاً جنبه سرگرمی داره یه فرد معتاد به گوشی محسوب میشن. خوشبختانه راه حل‌ها و ترفندهای مختلفی رو میشه برای درمان اعتیاد به گوشی مورد استفاده قرار داد. من تو این مقاله می‌خوام تعدادی از این راهکارها رو بهت یاد بدم. در کل یادت باشه که نیازی به کنار گذاشتن همیشگی گوشی همراه نیست و تو می‌تونی از امکانات مفید این وسیله برای تایم مشخص استفاده کنی.

 

نشانه‌های اعتیاد به گوشی چیست؟ - کمک کامپیوتر تلفنی

اعتیاد به گوشی چه عوارضی به دنبال دارد؟

اعتیاد به گوشی از این جهت که می‌تونه باعث بروز آسیب‌ها و عوارض مختلفی در افراد بشه به هیچ عنوان خوب نیست. در ادامه به بررسی برخی از عوارض اعتیاد به گوشی می‌پردازم:

فشار و آسیب به چشم

کسایی که بیش از حد از گوشی یا لپ‌تاپ استفاده می‌کنند دچار خشکی چشم و تاربینی می‌شن و این موضوع در طولانی مدت می‌تونه به چشم اون‌ها آسیب برسونه. کسایی که در تاریکی شب و در مکان‌های بدون نور به صفحه پرنور گوشی نگاه می‌کنند بیشتر در معرض آسیب قرار دارند. چون در این شرایط مادهای به اسم ملاتونین که به هورمون خواب مربوطه تو بدن ترشح می‌شه و در نهایت این موضوع منجر به بروز اختلالات در سیستم بدن فرد می‌شه. حتماً تا حالا کسایی رو دیدی که موقع بیدار شدن از خواب هم هنوز سرحال نیستند. یکی از دلایلی که باعث بروز این مشکل میشه اینه که فرد در تاریکی به صفحه گوشی نگاه می‌کنه. کسایی که دچار این مشکل شدن بهتره در اسرع وقت نسبت به درمان اعتیاد به گوشی اقدام کنند تا چشمشون بیشتر از این آسیب نبینه.

 

چه دلایلی باعث اعتیاد به گوشی می‌شود؟ - کمک کامپیوتری آنلاین

سندروم گردن

کسایی که بیش از حد از گوشی هوشمندشون استفاده می‌کنند احتمال اینکه دچار بیماری سندروم گردن بشن خیلی بیشتره. چون موقع چک کردن گوشی ناخودآگاه سر به سمت پایین خم میشه و این موضوع در طولانی مدت منجر به بروز آسیب در ستون فقرات فرد می‌شه. طی اطلاعات به دست اومده وزن تقریبی سر حدود ۲۷ کیلوگرمه و وقتی که سر به سمت پایین خم باشه، فشار زیادی به ستون فقرات وارد می‌شه و ممکنه فرد این فشار رو حتی حس هم نکنه. اما به مرور زمان این فشار منجر به بروز آسیب‌های مختلف در ستون مهره‌های گردن فرد میشه و کم کم دردهای مختلفی در ناحیه گردن سراغ فرد میاد و فرد برای اینکه بتونه از این دردها در امان بمونه مجبور به استفاده از گردنبندهای طبی یا تن دادن به عمل جراحی می‌شه.

کاهش کیفیت خواب

کسایی که به استفاده از گوشی همراه اعتیاد دارند معمولاً آدمای بدخوابی هستند. از اونجایی که اعتیاد به گوشی باعث میشه که فرد مدام در ذهنش حس کنه که الان یکی توی یکی از شبکه‌های اجتماعی بهش پیام داده و باید جواب اون رو بده، در نتیجه این افکار موقع خواب سراغ فرد میان و فرد نمی‌تونه یه خواب با کیفیت داشته باشه. معمولاً این افراد در طول شب چندین بار از خواب پا میشن و گوشیشون رو چک می‌کنند. چک کردن گوشی باعث میشه که خواب از سر بپره و به جای یه خواب راحت و پیوسته، یه خواب بی‌کیفیت داشته باشن.

بالا رفتن احتمال بروز تصادف

متاسفانه برخی از افراد به هنگام رانندگی اقدام به چک کردن گوشی تلفن همراهشون می‌کنند و از اونجایی که موقع چک کردن گوشی حواس فرد به گوشی پرت می‌شه، احتمال بروز تصادف بالا میره. طبق اطلاعات به دست آمده میزان تصادفاتی که در اثر استفاده راننده از گوشی همراه رخ داده به قدری زیاد بوده که راهنمایی و رانندگی این کار رو به صورت کامل منع کرده و برای اون جریمه در نظر گرفته. هم افراد پیاده و هم افراد سواره به هنگام تردد در خیابان‌ها بزرگراه‌ها به هیچ عنوان نباید از گوشی همراهشون استفاده کنن.

سندروم کانال کارپال

کسایی که تو شبکه‌های اجتماعی مدام به افراد مختلف پیام میدن و در حال چت کردن هستند، انگشت شستشون خیلی درگیر میشه و در طولانی مدت فشار زیادی به انگشتان و مچ دستشون وارد میشه. به نحوی که تو این قسمت‌ها دردهایی حس می‌کنن که به اون سندروم کانال کارپال میگن. سندروم کانال کارپال یکی از عوارض جدی اعتیاد به گوشیه. پس برای اینکه از ابتلا به این سندروم پیشگیری به عمل بیاری می‌تونی به جای تایپ کردن ویس بفرستی.

چاقی

بالا رفتن وزن می‌تونه خطرات زیادی رو برای سلامت فرد به دنبال داشته باشه. مخصوصاً وقتی که فرد سنش بالاتر میره این عوارض بیشتر خودشون رو نشون میدن. عوامل مختلفی می‌تونه باعث چاقی فرد بشه که یکی از اون‌ها استفاده بیش از حد از گوشی‌های هوشمنده. کسایی که در طول روز تایم طولانی به اقدام به استفاده از گوشی هوشمندشون می‌کنند کم تحرکن و این باعث چاقیشون میشه. در کل تلفن‌های همراه یه سری اشعه‌های مضر از خودشون ساطع می‌کنند که این اشعه‌ها روی بدن فرد انرژی منفی میدن و شادابی نشاط را از اون دور می‌کنند. در نتیجه بهتره تا جایی که میشه موقع خواب گوشی رو از خودتون دور کنید و یا اون رو در حالت پرواز قرار بدید. کسایی که اعتیاد به گوشی را در خودشون درمان کردن، کم کم اندامشون بهتر شده وزنشون متناسب‌تر شده.

 

 

بررسی راهکارهای مناسب برای درمان اعتیاد به گوشی

خوشبختانه راه حل‌ها و ترفندهای مختلفی رو میشه برای درمان اعتیاد به گوشی به کار گرفت. پس اگه از یه راه حل جواب نگرفتی می‌تونی سراغ راه حل بعدی بری تا بتونی اعتیاد به گوشی رو در خودت درمان کنی. در ادامه می‌خوام یه سری راه حل‌های کاربردی که برای درمان این عارضه به کار برده میشن رو بهت یاد بدم:

مدیریت زمان

قدیمیا درست گفتن که وقت طلاس و واقعاً هم زمان به قدری ارزشمنده که حتماً باید درست ازش استفاده کنیم. متاسفانه کسایی که به گوشی معتاد هستند غرق در دنیای مجازی می‌شن و این باعث میشه که اون‌ها زمان زیادی رو صرف گشت و گذار در سطح اینترنت کنند. اگه به این نتیجه رسیدی که می‌خوای اعتیاد به گوشیت رو درمان کنی اولین قدمی که برای این کار باید برداری اینه که تایم استفاده از گوشی رو محدود کنی و یه تایم مشخص از روز رو به اون اختصاص بدی. مثلاً برای خودت مشخص کن که قبل از اینکه به رختخواب بری همه پیام رسان‌ها رو چک کنی و اگه پیامی برات اومده بود اون‌ها رو پاسخ بدی.

برای اینکه خودت رو ملزم به یه ساعت مشخص برای استفاده از گوشی بکنی می‌تونی یه آلارم تنظیم کنی و وقتی که آلارم گوشیت به صدا در اومد اون لحظه می‌تونی گوشیت رو برداری و شروع به چک کردن گوشیت کنی. حالا برای اینکه دوباره غرق توی گوشی نشی و ساعت‌های طولانی گوشیت رو دستت نگیری، یه آلارم دیگه هم تنظیم کن که یه تایم مشخص به خودت برای استفاده از گوشی داده باشی و وقتی که این تایم تموم شد، دیگه گوشی رو کنار بزاری. پس با مدیریت زمان می‌تونی یک گام اساسی برای درمان اعتیاد به گوشی برداری.

راستی اگه گوشیت آیفونه و آلارمش خراب شده، برای حل مشکل کار نکردن آلارم آیفون روی همین لینک کلیک کن.

 

 به گوشی چه عوارضی به دنبال دارد؟ - ارتباط با کارشناسان کامپیوتری

کم کردن میزان استفاده از گوشی

خیلی از افرادی که دنبال درمان اعتیاد به گوشی هستند فکر می‌کنند که در طول این پروسه باید استفاده از گوشی را به طور کامل قطع کنند. اما اصلاً نیازی به این کار نیست و فرد در طول تایمی که داره اعتیاد به گوشی رو در خودش درمان می‌کنه می‌تونه برای یه تایم محدود و کم از گوشی استفاده کنه. پس به جای استفاده قطع استفاده از گوشی باید تایم استفاده از اون رو کم کنی. کسایی که یه دفعه‌ای به صورت کامل استفاده از گوشی رو کنار گذاشتن احتمال اینکه دوباره مثل قبل به گوشی معتاد بشن خیلی بالائه. ولی کسایی که زمان استفاده از گوشی رو کم کم پایین میارن و با مدیریت صحیح اعتیاد به گوشیشون رو درمان می‌کنند، نتیجه بهتری می‌گیرن. برای شروع به کار می‌تونی روزی یک ساعت استفاده از گوشی رو کم کمتر کنی و در هفته دوم این زمان رو به دو ساعت افزایش بدی و کم کم این رویه رو پیش ببری تا بتونی تایم صحیح استفاده از گوشی رو به دست بیاری.

ترک کانال‌ها و گروه‌های غیر ضروری

همه ما عضو کانال‌ها و گروه‌های مختلفی هستیم که در اون‌ها با افراد مختلف چت می‌کنیم. اما آیا لازمه که ما توی همه این کانال‌ها و گروه‌ها عضو باشیم؟ تا حالا از خودت پرسیدی که وجود من توی این کانال یا گروه چه ضرورتی داره؟ چک کردن این کانال‌ها و گروه‌ها وقت زیادی از فرد می‌گیره و برای اینکه بتونی اعتیاد به گوشی را در خودت درمان کنی یکی از قدم‌های خوبی که می‌تونی برداری اینه که کانال‌ها و گروه‌هایی که لزومی به حضور توی اون‌ها وجود نداره رو ترک کنی. این کار ناخودآگاه باعث میشه که تایم استفاده از گوشی پایین بیاد.

پرهیز از سلفی گرفتن مکرر و مداوم

اغلب گوشی‌های هوشمند دارای قابلیت گرفتن سلفی هستند و خیلی از افراد دوست دارند که با دوربین گوشیشون به طور مداوم سلفی بگیرند. اما گرفتن سلفی فقط به گرفتن یه عکس ختم نمی‌شه و فرد برای اینکه بتونه یه عکس خوب از خودش به ثبت برسونه حداقل ۵، ۶ تا عکس می‌گیره و همین موضوع باعث میشه که تایم طولانی رو برای گرفتن عکس در حال استفاده از گوشی باشه. پس برای اینکه بتونی اعتیاد به گوشی رو در خودت درمان کنی بهتره تعداد سلفی‌هایی که در طول روز می‌گیری رو کم و کمتر کنی.

حذف بازی‌های نصب شده بر روی گوشی

خیلی از افراد از گوشی هوشمندشون برای بازی کردن استفاده می‌کنند و بازی‌های اندرویدی به قدری جذاب و سرگرم کننده هستند که ممکنه فرد ساعت‌ها مشغول انجام اون‌ها باشه و زمان را از دست بده. برای اینکه بتونی اعتیاد به گوشی رو در خودت درمان کنی باید بازی‌های نصب شده بر روی گوشی رو کم کم حذف کنی و فقط یکی دو تا بازی روی گوشیت نصب داشته باشی و برای اینکه سراغ بازی‌های آنلاین هم نری بهتره بسته‌های اینترنتی با حجم محدود بخری.

 

بررسی راهکارهای مناسب برای درمان اعتیاد به گوشی  - مشاوره کامپیوتری تلفنی

برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره نحوه حذف بازی های نصب شده بر روی گوی برای درمان اعتیاد به گوشی میتونی با کارشناسان رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی.

استفاده از برنامه‌های ترک استفاده از گوشی

شاید برات جالب باشه که بدونی یه سری برنامه‌های کاربردی به بازار عرضه شدن که با استفاده از اون‌ها می‌تونی راحت‌تر اعتیاد به گوشی رو در خودت درمان کنی. از جمله این برنامه‌ها می‌تونم به موارد زیر اشاره کنم:

1.Forest

2.Moment

3.Checky

4.Space

5.Off the Grid

6.AppDetox

خوشبختانه هم نسخه اندروید و هم نسخه ios از این برنامه‌ها در دسترس کاربران قرار داره و کاربران برای استفاده از اون‌ها نیازی به پرداخت هزینه ندارند. عملکرد این برنامه‌ها به این صورته که کلیه عملیات‌هایی که کاربر در گوشی اون‌ها را انجام داده رو به ثبت می‌رسونند و در انتها به اون نشون میدن که در طول روز چند بار قفل گوشی رو باز و بسته کرده. یه سری از این برنامه‌ها دارای یه قابلیت خاص هستند که می‌تونی توی اون‌ها یه تایم مشخص تنظیم کنی و وقتی که برای اون تایم مشخص از گوشی استفاده کردی گوشی قفل میشه و برای اینکه بتونی دوباره گوشی رو باز کنی باید هزینه پرداخت کنی.

برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره نحوه استفاده از برنامه‌های ترک استفاده از گوشی میتونی با کارشناسان رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی.

رایانه کمک

جمع‌ بندی

اعتیاد به گوشی تلفن همراه می‌تونه مشکلات مختلفی رو برای فرد به وجود بیاره و حتی فرد را از نظر جسمی دچار مشکل کنه و سلامت اون رو به خطر بندازه. پس بهتره با بررسی نشانه‌های اعتیاد به گوشی در خودتون این موضوع رو بررسی کنید و اگه به این نتیجه رسیدین که شما هم به گوشی معتاد هستین، در اسرع وقت برای درمان این مشکل اقدام کنید. من توی این مقاله یه سری راه حل برای درمان اعتیاد به گوشی برات معرفی کردم که با انجام دادن اونها می‌تونی زندگی ایده‌آل‌تر و بدن شاداب‌تری داشته باشی. به جز راه حل‌های عنوان شده در این مقاله اگه راه حل دیگه‌ای رو می‌شناسی که برای درمان اعتیاد به گوشی ازش استفاده میشه ممنون میشم اون رو در بخش کامنت به من و بقیه کاربرا آموزش بدی.

در آخر می‌خوام ازت تشکر کنم که تا آخر این مقاله با من همراه بودی و امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم تا از راه حل‌های عنوان شده در این مقاله برای درمان اعتیاد به گوشی استفاده کنی و این مشکل را در خودت برطرف کنی.

اگر سوالی درباره نحوه به کار بردن راه حل های فوق برای درمان اعتیاد به گوشی داشتی، به راحتی می‌تونی با خدمات کامپیوتری رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی و کارشناسان ما سوالاتت را در کمترین زمان پاسخ می دهند و ابهاماتت را برطرف می کنند.

 

 

دیدگاه کاربران

" برای این مطلب دیدگاهی نوشته نشده است " هرگونه سوال ، ابهام یا نظری دارید برای ما بنویسید ثبت دیدگاه

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد