تماس با کارشناس

مانیتایز و دیمانیتایز در یوتیوب

از مجموعه مطالب آموزشی

یکی از جذاب‌ترین روش‌ های کسب درآمد دلاری، راه اندازی چنل یوتیوب و پول درآوردن به‌واسطه آن است. یوتیوب پریمیوم پلتفرمی است که در این مسیر قابلیت ها و ویژگی  های بیشتری در اختیار کاربران  قرار  داده است.   البته برای به درآمد رسیدن یک کانال یوتیوب قوانینی وجود دارد که کم‌وبیش همه با آن‌ها آشنا هستیم.  از طرفی قوانینی مثل رسیدن به 1000 سابسکرایب و حداقل 4000 ساعت واچ تایم که شروع کار را برای بلاگرهای یوتیوب دشوار می‌کند اما به محض دست‌یابی به این میزان، فرآیند کسب درآمد شما آغاز می‌شود.  البته کسب درآمد در یوتیوب چندان آسان نیست و شما باید ترفندهای فعالیت در یوتیوب مانند بازاریابی،   کلیدهای میانبر یوتیوب، تغییر زبان زیرنویس یوتیوب و ابزارهای جذاب آن را بدایند.💸

اخیراً به‌منظور بهره‌وری بیشتر چنل‌ها، قوانین جدیدی برای به درآمد رسیدن یا مانیتایز شدن در یوتیوب اعمال شده که شامل قوانین کپی رایت و حفظ حریم خصوصی هستند. بدون تردید وجود چنین قوانینی هم برای کاربر و هم یوتیوبر مفید است و از کپی شدن محتوا جلوگیری کرده و دسترسی به محتوای مفید و یونیک را آسان می‌کند اما متاسفانه اعمال این قوانین در مواردی منجر به قطع درآمد یا دیمانیتایز شدن برخی کانال‌ها شده است.

  •  چگونه درآمدزایی در یوتیوب آغاز می‌شود؟
  • چه می‌شود که این درآمد قطع می‌شود؟

 سؤال‌هایی است که بسیاری از شما از ما پرسیده‌اید. بر این‌اساس رایانه کمک قصد دارد در این مقاله راهکارهای کسب درآمد از یوتیوب و روش‌های رفع مشکل قطع درآمد یوتیوبرها را بررسی کرده و به تعریف مفاهیم مانیتایز و دیمانیتایز در یوتیوب بپردازد.

✴️✴️ تماس با کارشناسان فنی رایانه کمک  : ☎️از طریق تلفن ثابت 9099071540 و 📱 از طریق موبایل 0217129

 

 آنچه در این مقاله می خوانیم:

مانیتایز یوتیوب به چه معناست؟

شرایط مانیتایز شدن چنل یوتیوب

دی مانیتایز یوتیوب | علت قطع شدن درآمد شما در یوتیوب

جمع‌بندی | مانیتایز شدن و کسب درآمد دلاری از یوتیوب

 

مانیتایز یوتیوب به چه معناست؟

مانیتایز (Monetize) یکی از اصطلاحات رایج یوتیوب و به معنای کسب درآمد یا پول درآوردن در ازایِ تولید محتوا برای این پلتفرم است. گوگل برای یوتیوبرها سیستمی تعریف کرده که بر اساس آن به عنوان یک شریکِ کاری قادر هستند از چنل خود و فعالیت‌هایی که در آن انجام می‌دهند، پول درآورند. این موضوع برای بسیاری از جوانان و علاقه‌مندان به درآمدهای دلاری جذاب و البته چالش‌برانگیز است.

 

 

پس از فعال‌سازی امکان کسب درآمد در یوتیوب، شما اجازه خواهید داشت تبلیغات گرفته و یا از طریق اسپانسرشیپ، دونیت، همکاری در فروش، معرفی محصول و ... درآمد کسب کنید. روش‌ها اصلی کسب درآمد از یوتیوب شامل موارد زیر هستند:

💲 Ads

💲 Shopping

💲 Channel Memberships

💲 Super Chat & Super Stickers

💲 Super Thanks

💲 YouTube Premium

 

پیشنهاد مطلب: برات سوال که چرا یوتیوب باز نمیشه روی همین عنوان کلیک کن تا جواب رو پیدا کنی.

شرایط مانیتایز شدن چنل یوتیوب

اگر یک کانال یوتیوب دارید قطعاً در جریان هستید که برای مانیتایز شدن چنل به حداقل دو شرط زیر نیاز است:

شرط اول | 1000 سابسکرایب در یک سال

شرط دوم | 4000 ساعت (240000 دقیقه) واچ تایم در یک سال  یا 10 میلیون بازدید عمومی طی 90 روز

 

 

جدیداً شروط دیگری به این دسته اضافه شده که در صورت بی‌توجهی به آن‌ها فرآیند مانیتایز شدن به تعویق افتاده و یا یک چنل مانیتایز، دیمانیتایز می‌شود! مجموعه قوانینی تحت عنوان YouTube Partner Program وجود دارد که مجموعه بزرگی از قوانین حریم خصوصی را شامل می‌شود. احتمالاً مشابه این قوانین را هنگام استفاده از پلتفرمی همچون اینستاگرام دیده‌اید. قانون YPP مسائل مربوط به کپی رایت را تحت پوشش قرار می‌دهد که این روزها نه فقط برای یوتیوب، که برای تمامی شبکه‌های اجتماعی در اولویت قرار گرفته.

 

شرط سوم | رفع خطاهای چنل

در کنار دو شرط اول و رعایت اصول تولید محتوا، اگر چنل یوتیوب شما خطاهای Copyright Strike و Community Strike را گرفته باشد، تا زمان رفع آن‌ها امکان ارسال درخواست مانیتایز شدن وجود ندارد. شما باید علت بروز خطا را پیدا کرده و آن را رفع کنید سپس تا زمان رفع خطا منتظر بمانید (معمولا رفع این اخطارها سه ماه زمان می‌برد). پس از رفع اخطارها می‌توانید برای مانیتایز شدن درخواست ارسال کنید. هنگام رفع خطاهای یوتیوب به این موارد توجه داشته باشید:

اگر ویدئوهایی را که خطای Strike گرفته‌اند به صورت دستی پاک کنید، در رفع خطا تأثیری نخواهد داشت.

هشدار‌ها و خطاهایی که منقضی شده‌اند، برای مانیتایز شدن چنل مشکل‌ساز نخواهند شد.

در صورت اتصال به چند چنل با یک ادسنس، اگر یکی از چنل‌ها به دلیل سه بار دریافت خطای Strike مسدود شود، بقیه چنل‌ها نیز بَن خواهند شد.

 

شرط چهارم | فعال‌سازی تایید دومرحله‌ای

فعال سازی تایید دو مرحله‌ای/ تعمیر موبایل

برای ارتقاء امنیت چنل خود بهتر است تایید دومرحله‌ای آن را فعال کنید البته برای مانیتایز شدن کانال یوتیوب، این شرط از شروط لازم است. برای انجام این کار مسیر زیر را طی کنید:

YouTube Studio < Monetization < Turn on now

در این قسمت باید آدرس ایمیل و شماره تلفن خود را وارد کرده  تایید کنید. خوشبختانه شماره ایران نیز تاییدیه دریافت کرده و مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت. اگر چنل را بر روی ایمیل خود ساخته باشید، در صورت فعال بودن تایید دو مرحله‌ای روی ایمیل، نیازی به انجام مجدد آن نیست.

پس از اجرای چهار پیش شرط می‌توانید درخواستی برای مانیتایز کانال یوتیوب خود ارسال کنید. فرآیند مانیتایز یوتیوب سه گام اصلی دارد که در گام اول) باید قرارداد همکاری با یوتیوب را خوانده و امضا کنید. در این قرارداد مواردی مثل حداقل سن 18 سال و درصد سود 55 به 45 درصدی به نفع تولید کننده محتوا ذکر شده است.

در گام دوم) به یک حساب مجازی گوگلی به نام گوگل ادسنس برای واریزی‌های خود نیاز دارید که پس از دریافت، باید آن را به حساب یوتیوب متصل کنید. در رابطه با حساب گوگل ادسنس توجه داشته باشید بهتر است که تنها از یک حساب به صورت خصوصی استفاده کنید. بااینکه می‌توان برای چند اکانت یک حساب ادسنس داشت اما برعکس آن ممکن نیست. در مواردی که کاربران از ادسنس مشترک استفاده می‌کنند نیز امکان بن شدن کانال‌ها از سمت یوتیوب وجود دارد. در گام سوم) مراحل بازبینی و بررسی دستی توسط کارشناسان یوتیوب آغاز شده و طی چند روز تا یک ماه نتیجه به شما اطلاع داده می‌شود.

 

دی مانیتایز یوتیوب | علت قطع شدن درآمد شما در یوتیوب

دیمانیتایز (Demonetized) به معنای آن است که کانال شما دیگر امکان کسب درآمد از پلتفرم یوتیوب و دریافت تبلیغات را نخواهد داشت. به عنوان یک بلاگر یوتیوب باید هنگام مانیتایز کردن چنل خود قوانین را به‌دقت خوانده و نسبت به به‌روزرسانی‌ها و قوانین جدید اشراف کامل داشته باشید.

دی مانیتایز یوتیوب/ تعمیر لپ تاپ

 

یوتیوب محتوای کانال شما را مداوم رصد کرده و بسته به الگوریتم‌های داخلی خود و با توجه به ریپورت‌هایی که از دیگر کاربران دریافت می‌کند، با کانال شما برخورد خواه کرد. درمجموع 5 مورد زیر می‌توانند از دلایل اصلی دیمانیتایز شدن یا Demonetization یک کانال یوتیوب باشند:

اگر حتی یکبار به یوتیوب سر زده باشی برات سوال  چه جوری دانلود از یوتیوب رو انجام بدی مقاله معرفی بهترین سایت های دانلود از یوتیوب رو از دست نده

انتشار محتوای خلاف قوانین یوتیوب

اگر ویدئویی در یوتیوب بارگزاری کنید که از نظر محتوایی مورد تأیید یوتیوب و کاربران آن نباشد، دچار مشکل خواهید شد. محتواهای اهانت‌آمیز، توهین به فرد و گروه خاص، محتواهای کپی شده و شامل حقوق کپی رایت و ارائه اطلاعات نادرست از جمله مواردی هستند که درآمد‌زایی کانال یوتیوب شما را قطع می‌کنند.

همچنین پرداختن به مفاهیمی همچون ترویج خشونت و نفرت پراکنی، توهین به قومیت‌ها و مذاهب، ترویج جنسیت زدگی و نژاد پرستی، آموزش خودکشی، سوءاستفاده جنسی و تجاوز، مسائل مربوط به کودکان، خشونت خانگی، فروش اسلحه و مواد مخدر، آدم‌ربایی ، صحنه‌های خشونت آمیز و بدرفتاری با حیوانات به شدت از سوی یوتیوب نکوهش شده و کانال شما را با خطر دیمانیتایز شدن روبه‌رو می‌کند.

مخاطب ناهماهنگ

گاهی دیمانیتایز شدن کانال به حضور مخاطب نامتناسب و حتی اشتباه در کانال مربوط می‌شود. یوتیوب از بلاگرها می‌خواهد که قبل از بارگزاری محتوای خود مواردی مانند مناسب بودن برای گروه سنی کودک و نوجوان را بررسی کنند. این مسئله تحت پوشش مجموعه قوانین حمایت از کودک | COPPA تصویب شده که به شکل سخت‌گیرانه‌ای توسط یوتیوب اعمال و با متخلفان برخورد می‌شود.

برای جلوگیری از این مشکل یوتیوب به شما اجازه خواهد داد هنگام انتشار ویدئو گروه سنی مناسب آن را انتخاب کنید. پس باز هم نیاز است به قوانین یوتیوب در خصوص محتوای مناسب کودکان اشراف داشته باشید تا رده سنی مناسبی را برای تمامی ویدئوهای خود تعریف کنید.

ویدئوهایی با محتوای 18+

فراموش نکنید که یوتیوب یک سایت پورنوگرافی نیست و شدیدا با افرادی که به دنبال تغییر این واقعیت و پایین آوردن ارزش محتوا در یوتیوب هستند برخورد می‌کند. نکته دیگر اینکه سخت‌گیری‌ها تنها محدود به محتواهای تصویری و ویدئویی منتشر شده نیست؛ در صورت استفاده از الفاظ جنسی و اصوات نامتجانس و حتی متن شامل محتوای 18+ هم ممکن است از طرف یوتیوب مورد بازخواست قرار بگیرید و در صورت تکرار احتمال دارد کانال شما تا دی‌مانیتایز شدن هم پیش برود.

محتوای ری‌یوزد یا تکراری

یکی از خطوط قرمز یوتیوب بازنشر بدون مجوز و استفاده از محتوای دیگران بدون ذکر منبع در کانال است. در صورتی که یک محتوا را از کانال شخص دیگری بردارید و به همین صورت در کانال خود منتشر کنید، با برخورد سخت‌گیرانه‌ای از سمت یوتیوب مواجه می‌شوید. جالب است که حتی اعمال تغییرات جزئی از دید یوتیوب دور نمی‌ماند و باز قدرت تشخیص محتوا را دارد.

اگر مجبور هستید از محتوای دیگران در کانال خود استفاده کنید (کاری که ابداً به شما پیشنهاد نمی‌کنیم) باید تغییرات قابل توجهی در آن ایجاد کرده باشید تا برای یوتیوب قابل تشخیص نبوده و اخطار نگیرد.

اسپم و کلاهبرداری

ویدئوهایی که با هدف کلاه‌برداری و با محتوای نادرست منتشر می‌شوند به واسطه ریپورت کاربران شناسایی شده و با آن‌ها برخورد می‌شود. این مورد یکی از قطعی‌ترین دلایل دی مانیتایز یوتیوب است.

 

جمع‌بندی | مانیتایز شدن و کسب درآمد دلاری از یوتیوب

همان‌طور که در این طول این مقاله به آن اشاره کردیم، پیش‌نیاز درآمدزایی از طریق یوتیوب، داشتن یک چنل مانیتایز شده و فعال است که مخاطبان خود را به خوبی سرگرم کند. برای این منظور به قوانین یوتیوب و عاقه‌مندی‌ های مخاطبان خود تسلط یافته و دائما اطلاعات خود را در این زمینه به‌روز کنید.

اگر در روند تایید درخواست مانیتایز شدن چنل خود هستید، باید به صورت مداوم ویدئو تولید و بارگزاری کنید. حداقل یک محتوا در هفته نشان‌دهنده فعال بودن چنل شما است و باعث جلب اعتماد یوتیوب خواهد شد. در پایان به‌خاطر داشته باشید که برای مانیتایز شدن در یوتیوب باید صبور بوده و با کیفیت و قدرت به تولید محتوای باکیفیت ادامه دهید.

در صورتی که سؤالی در این مقاله بی‌جواب مانده آن را از طریق کامنت‌ها با ما در میان بگذارید و یا با مرکز تماس رایانه کمک از طریق شماره‌های 9099071540 برای تلفن ثابت و 0217129 برای خطوط تلفن همراه تماس بگیرید.

 

📌 رفع مسئولیت: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است و در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.

 

دیدگاه کاربران

" برای این مطلب دیدگاهی نوشته نشده است " هرگونه سوال ، ابهام یا نظری دارید برای ما بنویسید ثبت دیدگاه

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد